Υπηρεσίες

Δημόσιες σχέσεις και προβολή

Η υπηρεσία αυτή, σας προσφέρει την διαχείριση των δημοσίων σχέσεων σας και γραμματειακή υποστήριξη. Καθώς επίσης και ενδυνάμωση του δικτύου γνωριμιών σας.

Προώθηση πωλήσεων

Μέσω περίτεχνης στρατηγικής marketing , βρίσκουμε το κοινό-στόχο της εταιρίας ή της υπηρεσίας σας και σας καθοδηγούμε σε κάθε στάδιο της προώθησής της.

Διοργάνωση εκδηλώσεων

Γρήγορη και εύκολη διοργάνωση επιστημονικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων (Ημερίδες, Ομιλίες, Συνέδρια κ.α.) από τα πιο αρχικά στάδια μέχρι και την διακόσμηση του χώρου.

Γραφιστική υπηρεσία

Από αυτήν την υπηρεσία μπορείτε να περιμένετε άψογη γραμματειακή υποστήριξη και διαχείριση της χαρτογραφία σας. Μερικές από τις υπηρεσίες αποτελούν: απολογισμοί , οργάνωση αρχείων ,οργάνωση επαφών καθώς και πολλές άλλες.

Υπηρεσίες μοντάζ

Παρέχεται  μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας η περικοπή και επεξεργασία ομιλιών και ημερίδων σε σύντομα σποτάκια ή και σε παρουσίαση ,καθώς και η δημιουργία βίντεο και διαφημίσεων για την υπηρεσία ή εταιρία σας. 

Διαχείριση Social Media

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και των  social media η δημιουργία και η σωστή διαχείριση σελίδων καθίσταται απαραίτητη. Κατάλληλη διαχείριση post και διαφημίσεων καθώς και πληθώρα συμβουλών θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την υπηρεσία / εταιρία σας και να ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πλήθος.